Jumaat, 5 Mac 2010

Gerrram nya!!!!!

Terasa la amat geram..ku tak boleh lauh kan pada sapa2.....errkkk geram ngan BS danish..Bs danish ni ada la jaga sorang lagi baby hampir seusia dgn danish...yang aku geram nya abis semua barang danish di guna nya tuk baby satu lagi....selama ari ni tak ada la perasaan marah tu meluap2 tapi baru2 ni ku beli cream ruam tuk danish....baru ku beli 2 hari...smlm ku tengok dah kempis tube cream tue ...mak aiii akan danish guna banayjk tu kot....pada hal cream tu guna sikit jer dah cukup...saja la tuhan tu nak tunjuk ku tengok BS danish tgh mengosok cream tu kat punggung baby tu aiiiii menyirap la darah ku....tapi ku tak luah kan la kat situ ishhhhhhhh tapi ku rasa tak puas ati la..ku beli cream tu tuk danish tapi kenapa bg org lain ya?? bukan ku nak berkira tapi agak2 la kan..minyak telon,lotion.baby bath semua nya guna danish punya...cam mana boleh ku tahu?? sbb ku pernah mengangkat dan mencium baby bau nya sama ngan danish bila ku tanya pada BS dia jawap apa tau " oh akak guna barang danish tadi" sbb mak baby tu tak bagi semua tu kat akak" So what???? barang anak aku kena share pulak ker??? huhhhhhhh sekali dua tak per ni tak selalu...tuk pengetahuan umum mak si baby ni mmg pemalas gila...even potong kuku anak dia pon tak pernah......tapi akan aku pulak kena suplly tuk anak dia sekali kan???

2 ulasan:

| Krsty Pinky | berkata...

pergh...cmtu payah la..
seme nk kene share..

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

kalau kita pun geram jugak la...


I made this widget at MyFlashFetish.com.