Rabu, 24 Februari 2010

Makk.....

Hye semua...baru nak update blog hehehehe..sbnrnya banyak idea tapi malas nya nak menaip huh mmg dasar pemalas kan...ku sekarang nie amat merindui arwah mak terasa macam nak peluk sangat mak..tapi aku tahu tu semua hanyalah impian yg tak akan termakbul tah kenapa jauh di sudut hati ku terasa amat rindu kt mak..mungkin ku dah lama tak menjengah ke kubur nya..tapi nak buat macam mana ku tidak ada kesempatan sejak danish kurang sihat dari demam nie. huh tapi aku hanya boleh meluahkan perasaan rindu ini pada blog ni saja....bila ku dengar lagu untuk mu ibu dari exist mula la air mata ku meleleh =( sebak sangat2.... tapi ku harus tabah juga meneruskan kehidupan ku ini....walaupun lagu ni sedih ku tetap nak paste jugak lirik kat sini...

Exist (Rahim Othman / Megat)

Untuk Mu Ibu

Oh! Ibu
Kau disiram bayu pagi
Kehilangan terasa kini
Dan kesepian

Dan aku
Bagai purnama gerhana
Di ibarat lautan kering
Tiada tempat ku layarkan

Hasratku ini
Masih belum sempat
Kubuktikannya kepadamu
Ibu tersayang
Kucurahkan rasa hati

Ku tatapi potret mu berulang kali
Kurenungkan kalimah yang diberi

( 1 )
Tuhan Yang Esa
Ampuni dosa ibu
Tempatkan mereka
Di antara kekasih kekasihMu

( 2 )
Oh! Ibu
Kau kasih sejati
Kutaburkan doa
Untukmu ibu

( 3 )
Ampunilah dosaku
Sejak ku dilahirkan
Hingga akhir hayatmu

Saat ini
Kuteruskan hidup
Tanpa bersamamu ibu

( ulang 1, 2, 3 )

Ibu...

kepada yang ada ibu/mama/mak/ummi/ mummy etc hargai lah mereka dan jgn segan2 tuk memeluk mereka =(

2 ulasan:

| Krsty Pinky | berkata...

yea..i miss my ibu too..
woooo..

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

rindu ngn mak juga....walau baru je peluk cium mak minggu lepas.


I made this widget at MyFlashFetish.com.