Rabu, 29 Julai 2009

Danish demam !!!!

Semalam bawak danish check up tuk 3 bulan...sampai klinik kesihatan kol 7.30pg tapi aku tetap org yg ke-16 gak.tak tau la org yg sebelum tu dtg kol berapa..lama betol menunggu..danish asyik mengamuk jer nak tido ler apa lagi..jenuh la aku menenangkan anak ku tue..danish kalo dapat mengamuk satu klinik boleh dengar jeritan nya...adoii tak tau nak wat apa lagi sudah nya bawak keluar sambil menidurkan nya...bila nombor dah dipanggil masuk jumpa nurse tuk check pastu kena cucuk.....uwaaaaaaaaaaa!!!!!! sekali lagi anak ku menjerit tapi kejap jer...mungkin danish terlalu mengantok kot...alahai anaku itu...Dalam kol 6 petang selepas aku habis kerja ambik danish tgk2 badan dia dah panas skit..padahal dah bg mkn ubat..malam tu mmg dia demam la tapi tak la berapa panas dan danish tido tak berapa lena.emmm tak per sayang mama akan jaga sayang dengan baik...setiap 4 jam aku bg mkn ubat dan bagi breastfeed sekerap mungkin walau pun pada sinag ari danih tak nak direct BF aku pam jugak bagi kat danish bila waktu mlm tak payah pam danish akan direct Bf hehehe pelik kan anak ku tue...subuh tadi alhamdulillah danish sihat sepenuh nya..bila danish bangun jer dia terus beri senyuman nya kepada ku..aduh terubat sungguh hati ku...terasa segar walaupun mata ku mengantuk sgt sbb tak cukup tido jaga danish mlm td...tak per mama tak kisah janji anak mama sihat...


mama danish demam nie =(

mama danish tak larat la....



tapi sekarang danish dah sihat la mama hehehhe

2 ulasan:

fisa berkata...

uiksss siannyer danish...errrmm anak bujang ku pun klau cucuk sure demam...p x merengek cuma bdn panas jer...bagus tul danish nk pkai kool fever tu ye...

| Krsty Pinky | berkata...

wah..blog dh berwajah barula..hehehe..
anyway,dah baik demam bagusla :)


I made this widget at MyFlashFetish.com.