Selasa, 31 Mac 2009

Bad Days..


Ari ni masuk kerja lambat sbb kereta husband ku accident...huhuhu nasib baik skit jer tapi mmg husband ku yg bersalah la sbb tak sempat nak break secara tak sengaja tercium la bontot kereta apek tu tapi kami nak settle situ gak so bagi la apek tu Rm 50.00 jer...tapi kereta husband ku kena la masuk workshop coz nak ketuk and cat semula adoiii terbang lagi la duit hehehheh....dah la aku menunggu ari jer nie tapi aku harap semua dalam keadaan yg baik jer.....nak wat cam mana ai ni nasib kurang baik redha jer la yer....

1 ulasan:

| Krsty Pinky | berkata...

salam..hi norsha...kite krsty dr ratuhati :)
br stat bloging ye..
anyway,dh dkt due ni,mmg biasala kdg2 dugaan dtg..
kuatkn smgt ye...


I made this widget at MyFlashFetish.com.